Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Subsidies

Isolatiesubsidie voor huiseigenaren met een inkomen rond het sociaal minimum!

Gewoon zo! is een campagne van de Provincie Drenthe. Je kunt er terecht voor informatie en advies over energiebesparing. 

Met deze campagne kun je ook tot maar liefst 2.500 euro subsidie aanvragen als je een koopwoning hebt en een inkomen rond het sociaal minimum.  Voldoe je aan de voorwaarden dan gaat het bedrag rechtstreeks naar het bedrijf dat de isolatiemaatregel(en) uitvoert en hoef je dus niets voor te schieten. 

Voor hulp bij het aanvragen kun je terecht bij de provincie Drenthe: 0592 365555 via post@drenthe.nl 

2.500 euro subsidie voor lage- en middeninkomens

 Woon je in de gemeente Aa en Hunze in een koophuis uit 1993 of eerder en verdien je +/- max. 40.000 euro (alleenstaand) of max. 45.000 euro (huis staat op twee namen), dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een subsidie van maar liefst 2.500 euro voor isolatie/ zonnepanelen/ hybride warmtepomp. 

Kijk voor de voorwaarden op de website van Regiodeal Zuidoost Drenthe!

Drents Energieloket

Het Drents Energieloket heeft uitgebreide kennis van alle subsidie- en financieringsmogelijkheden voor verduurzaming van uw huis en helpen u graag.

Daarnaast voorziet zij huiseigenaren van Drenthe van onafhankelijk en gratis advies om energie te gaan besparen of om duurzame energie te gaan opwekken in hun bestaande woning.