Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 14 april 2022

Wat is Energie VanOns?

“Energie VanOns” is een energiebedrijf dat eigendom is van energiecoöperaties in Noord-Nederland. Een van die energiecoöperaties is Rolde Energieneutraal. Rolde Energieneutraal is als coöperatie druk bezig om zelf elektriciteit op te gaan wekken, net als de andere coöperaties. Deze elektriciteit wordt vervolgens verkocht via “Energie VanOns”. “Energie VanOns” fungeert dus als een soort tussenpersoon voor onze energie, waarbij ze zowel gas als groene stroom leveren.

“Energie VanOns” hanteert eerlijke en nette prijzen. De prijzen zijn vergelijkbaar met de gemiddelde prijzen van andere regionale aanbieders. Ze kunnen deze prijzen bieden omdat ze weinig overheadkosten en geen winstoogmerk hebben.

De stroom die Energie VanOns levert, is de groenste van Nederland, blijkt uit het onderzoek dat WISE, Natuur&Milieu, Greenpeace, Hivos, WNF en de Consumentenbond publiceerden.

Rolde Energieneutraal ontvangt jaarlijks een vaste vergoeding voor elke klant die ze bij “Energie VanOns” aanbrengen. Met het geld investeert Rolde Energieneutraal in lokale, duurzame projecten.